Rekruttering i landbruget       
Fremtidsorienterede opgaver kræver fremtidsorienterede erhverv. At opretholde et miljø, der er værd at leve i, ud over den næste generation og det efterfølgende, stiller altid nye krav til specialister inden for miljøbeskyttelse. Følgende gælder for alle miljøerhverv: ud over tekniske og tekniske færdigheder, indgående videnskabelig og elektroteknisk viden er især juridisk viden uundværlig.

Danmark er et forbillede i landbrugspolitikken i EU. Intet andet sted er brugen af pesticider blevet reduceret så kraftigt i de seneste år med bibeholdelse af produktiviteten som i Danmark - næsten ingen andre lande forfølger så ambitiøse mål for klimabeskyttelse i landbruget som danskerne.

Velkommen

At forsyne befolkningen med sund mad og varer af høj kvalitet fra landbruget er mange medarbejdere i landbruget - og vi sørger for, at du har personalet.

Landbrug og Landbrug

Det kan man beklage, men der er altid mangel på ansatte i dansk landbrug og landbrug. På grund af sæsonmæssige forskelle, høsttider, såning og plantning osv. Kan nogle virksomheder ikke klare sig uden hjælpere, der kan rekrutteres med kort varsel. På den anden side er der ikke altid arbejde nok til alle i en række lande i andre europæiske lande.

Agri -Service Fachpersonal SRL er på din side på en ubureaukratisk måde - hvis der er behov for mælke- og hestefarmbrug eller svineavl.

Agri Service støtter dig ved hjælp af langsigtede kontakter i søgen efter passende personale. Vi kan besætte ledige stillinger, f.eks. Som landbrugsarbejder, hurtigt og nemt med professionelt erfarne mennesker.

☑️ Skovdrift
☑️ Havearbejde og landskabspleje Agriculture️ Landbrug
☑️ husdyrhold
☑️ Fiskeopdræt og forarbejdning
☑️ Direkte mægling

Personale til økonomisk brug af jorden

 til produktion af vegetabilske (dyrkelige) og animalske (husdyr) produkter tilhører skovbrug, havebrug herunder prydplanter og grøntsagsdyrkning, frugtavl samt andre områder såsom fiskeri, jagt og landbrugshandelsbrancher (f.eks. mejeri, destilleri, vingård ...

Vieren servicetjenesteudbyder med meget gode, kvalificerede kontakter i Østeuropa. Vi er personligt på stedet i Rumænien, Polen, Ungarn og Moldova.

Vi har et glimrende netværk med arbejdsmarkederne i disse lande. Vi arbejder professionelt, pålideligt og så lidt bureaukratisk som muligt. Takket være vores bureaus internationale bemanding er der ingen problemer med at kommunikere med udenlandske medarbejdere.

Agri-Service arbejder for dig i fuld service. Vi fastholder og dyrker kontakter med virksomheder på den ene side og medarbejdere på den anden side.

Og dette i flere lande. Vores kontakter ender naturligvis ikke med de nævnte brancher. Medarbejdere til det tekniske område, til handel, til husholdning og en hel række hjælpeaktiviteter. Alt du skal gøre er at fortælle os, hvad du har brug for. Vi klarer resten.

Agri-Service er også involveret i forskellige særlige foranstaltninger, der tjener kvalifikationen samt uddannelse og videreuddannelse af medarbejdere.

Så hvis du har en interessant praktikplads at udfylde, så kontakt os. Vores team tager sig af alle formaliteterne og vil med glæde præsentere dig for alle nye specialister, der måtte komme.

Arbejdere til udvinding af planteprodukter ved hjælp af naturkræfter, vindyrkning og frugtavl, gartneri og planteskoler, holde husdyr til avl, opfedning eller opnåelse af animalske produkter, jagt og fiskeri og holde heste, forudsat at der højst er to Heste holdes pr. Hektar udnyttet landbrugsareal.

Husdyrhold

Det være sig kvæg, svin, fjerkræ - husdyrbrug betyder altid et stort ansvar. Vi henviser Herfer til mælkeproduktion, arbejdere, der hjælper med slagtesvin og fjerkræavl.

Stabile hjælpemidler og grooms

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Til opgaverne: - pleje og pasning af heste (herunder fodring og vanding) - ...

Gartnerarbejdere gartneri

Mange mennesker arbejder inden for gartneri og havebrug. Vellykket gartneri kræver omfattende specialistviden og brug af den nyeste teknologi... opfylder mange vigtige funktioner for mennesker og natur samt for vores nationale økonomi. Gartnerne giver os mad af høj kvalitet, såsom frugt og grønt. Derudover designer og vedligeholder de vores lands ansigt med havearbejde og landskabspleje, produktion af prydplanter og bygrønt. Kun konkurrencedygtige virksomheder kan levere en lang række tjenester til samfundet på lang sigt.

Salat, grøntsager og frugtavl

Ledelse udføres i en cyklus med naturen. Derfor findes mange af de danske frugter og grøntsager først på hylderne, når de er i sæson. Det betyder friskhøstede fine grøntsager som tomater eller salat på deres respektive dyrkningstid, frugt og grøntsager, der kan opbevares, såsom...

Salatgrøntsager og blomster fra drivhuset

Tidlige grøntsager som spinat, radiser, gulerødder og tomater er særlig populære. Men også græskar, meloner og courgette samt alle slags salat kan findes i drivhuset. Basilikum, persille, merian, oregano og dild er blot nogle få af de urter, du vil dyrke i drivhuset samt mange typer blomster og potteplanter...

Skovbrug i Danmark

Træsorten fyr, rødgran, birk og delvis eg dominerer, der er en større variation af træarter i Danmark. Den vigtigste træart er rødgranen, efterfulgt af bøgen med og fyrretræet, der overvejende forekommer i Midtjylland og ved Vesterhavskysten.Den ganske høje andel af sitkagran er bemærkelsesværdig. Den er meget kraftig i Danmark, har en stor produktion og er godt tilspidset. Det tåler også et højt saltindhold i luften. I modsætning til rødgran kan den også dyrkes i den vestlige del af Jylland

Træindustri

Den tyske træindustri er meget differentieret, med værdikæden lige fra råtræ, der forarbejdes af savværket, træbaserede materialer og papirmasse- og papirindustrien, til den videre forarbejdning af træ og træprodukter i møbel- og emballeringsindustrien , såvel som i håndværksvirksomheder og i træbyggeri.

Juletræer fra Danmark

Frøplanterne har vokset i de døde lige senge i Danmark siden foråret og stukket fingerhøjt fra sandjorden: miniaturegraner, der strækker sig til horisonten. Dyrkningsområderne i Jylland er hundredvis af hektar store, plads nok til millioner af frøplanter. 


Dansk landbrug i overgang

Som enhver succes har den danske, samfundsorienterede landbrugspolitik og den hurtige udvikling af dansk landbrug i retning af mere miljøvenlig og mere effektiv produktion også deres ulemper. Strukturændringen i danske gårde er mange gange højere end i andre EU -lande. På det praktisk talt ubeskyttede marked kan kun højt professionelt forvaltede gårde med arealer på for det meste flere hundrede hektar overleve. De tjener stadig penge i dag, men landbrug på deltid eksisterer næsten ikke længere, og de forskellige landbrugsstrukturer, som vi kender dem fra tidligere, er stort set forsvundet.

Mangfoldighed på området

Hvis der dyrkes forskellige afgrøder efter hinanden på en mark, taler eksperter om den såkaldte afgrøderotation. En dyrkning, der er tilpasset placeringen og består af flere afgrøder, er en del af god landbrugspraksis og en forudsætning for...

Majsdyrkning i Danmark

Siden 1980 er det samlede majsareal i Danmark vokset eksplosivt fra 11.000 til 190.000 hektar. Siden da har den tyske energiovergang oplevet massiv efterspørgsel efter majs, især til biogasanlæg...