ÁllÁS MEZŐGAZDASÁG
Mezőgazdasági munkásokat keresünk Dánia, Németország, Svájc és Ausztria mezőgazdaság, erdészet, állat- és halgazdálkodás területére
Üdvözöljük a toborzó minden mezőgazdasági szakma

Aratomunkasokat mezogazdasagi munkalatok szezon munkak Sziasztok

surgosen keresunk aratomunkasokat Nemetorszagba Ausztriaba Svajcba, szorgalmas noket ferfiakat parokat, akik kisegtokent szakemberkent jo penzt akanak keresni Mi a Fachpersonal Srl vagyunk akik napi szinten kapcsoltban allunk szamos valallatokal.

Kapcsolatban lepnek velunk, hogy megfelelo alakamazottakat talaljunk szamunkra. Kulonosen a mezogazdasagi agazatban szakosodtunk olyan mankavalallok megtalalasaval akik a betakaritassa vetest vagy allattenyeszteseert valamint az erdogzdalkodasert felelosek.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dolor sit amet

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Consectetur

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.


Svajci Ausztriai Daniai es Nemetorszagi gazdasagok esetben egyre nehezebb jo munkaerot talalni a szezonmunkara

A hivatasok es a munkahelyek nem tul nepszeruek fent emlitett orszagokban. Ennek az oka a videken vegzett kemeny munka a legelon vagy az erdoben valamint a nehany hetes rovid munkaido. Ennek ellenere a gazdasagok jo es elkotelezett alamazottaktol fuggenek.Kulonosen kelet - europai embreket keresnek a mezogazdasagban.

Szeretnenk a leheto legegyerubbe tenni a vallalatoknak a kereseset.

Emiatt kiallunk, jeloljeink mellett is az alkalmazottak kereseseben es biztositjuk hogy csak valodi es komoly valalkozokra hivatkozzunnk. Masreszt a jelolteknek is jo kell illeszkedniuk a valalkozohoz.