Fermierii sunt șeicii petrolului viitorului?

9 august 2020, fără comentarii
Pentru fiecare hectar pe care l-am rezervat aici sau transformat în agricultură ecologică cu jumătate din producție, 2-3 hectare de pădure sunt eliminate în America de Sud. Însuși doamna Künast a declarat în 2003 că fermierii sunt șeficii de petrol ai viitorului. Rapita a fost cultivată, al cărei ulei este amestecat cu motorina. Porumbul este cultivat ca un substrat pentru plantele de biogaz. Cererea de spațiu și, prin urmare, și prețurile de închiriere au crescut brusc. Multe ferme mici au fost nevoite să renunțe la fermele lor datorită politicii agricole a doamnei Künast. Multe pășuni permanente bogate în specii au fost rededicate ca teren arabil pentru visul verde, astfel încât porumbul să poată fi cultivat acolo. Astăzi, Verzii se plâng de toate aceste dezvoltări: ferme mari, pierderea speciilor, etc. 

       1 .: Plângem despre companiile mari
       2 .: Noi cerințe și legi care nu pot fi implementate pentru întreprinderile mici de familie
       3 .: Plângem despre companiile mari

Verzii sunt populisti, doar cu probleme diferite.

Puneți bani economisiți în viitor

9 august 2020, fără comentarii
Astăzi, când obezitatea este o problemă mult mai mare în Europa decât malnutriția, ar fi timpul să desființăm în întregime acest buget sau să mutăm din nou subvențiile agricole în bugetele naționale. Atunci fiecare țară poate decide singură dacă, cum și cât dorește să își susțină agricultura și UE ar putea pune banii economisiți în investițiile viitoare. Pare logic, dar probabil se datorează egoismelor naționale. eșuează în Franța și Italia.

Reprezentanții care sunt copleșiți de îngrijirea unei plante de casă

9 august 2020, fără comentarii

Modelul de afaceri al doamnei Künast este să ceară ceva de la alții. Utopia unei idile care nu a existat niciodată. Aceste idei izvorăsc doar de la oameni care nu au făcut niciodată muncă fizică în viața lor și sunt deja copleșiți de îngrijirea unei plante de casă. Dacă nu este o plantă de cânepă.

În urmă cu 150 de ani, 80% din populație lucra în agricultură, nu era nimic idilic, ci greu și transpirat. Și: totuși oamenii nu aveau suficient să mănânce pe farfuriile lor. Bunicii mei pomeranieni cu siguranță și-ar fi dorit să aibă agricultura modernă astăzi și să aibă burtici plini.
Astăzi 2% din populație lucrează în agricultură. Iar consoartele doamnei Künast + nu sunt una dintre ele!

Vorbesc despre lucruri pe care nu le înțeleg, toată viața dincolo de bule urbane este respingătoare pentru acești oameni. Totul se referă la reeducarea oamenilor în mare parte destul de conservatori din țară, pentru a căror viață cei cu minte îngustă ... au doar dispreț.
De altfel, Verzii cultivă visul agriculturii rurale împreună cu ...
Din Elba de Est până în Prusia de Est nu a existat niciodată agricultură rurală. Au existat întotdeauna bunuri mari, cu forme de producție relativ eficiente, au fost întotdeauna agroindustrie!

În primul rând un salut frumos

8 august 2020, fără comentarii

Încerc să fac tot posibilul pentru a aduce acest blog la viață. De obicei, începutul este întotdeauna un pic stâncos, odată ce cadrul de bază este în vigoare, acest blog ar trebui să fie, de asemenea, umplut cu viață. Am pus mereu agricultura în prim plan, dar politica nu poate fi desigur ignorată și, cu siguranță, va ocupa mult spațiu în timp.


Regula de 70 de zile urmează să fie anulată pentru lucrătorii sezonieri

Pentru angajarea lucrătorilor sezonieri, regula de 70 de zile este extinsă pe o perioadă nelimitată. Partenerii coaliției CDU, CSU și SPD au fost de acord asupra acestui lucru.

Mai multe drepturi pentru lucrătorii sezonieri


Bruxelles a decis că lucrătorii sezonieri din țări terțe au dreptul la cazare, precum și la o limită a orelor maxime de lucru.

În plus, chiria nu poate fi dedusă automat din salarii în fiecare caz. Dacă cazarea devine excesiv de mare, totuși, un plafon este încă remarcabil. Noile reguli nu au fost încă definite cu precizie. După publicarea normelor în Jurnalul Oficial al UE, statele membre au la dispoziție doi ani și jumătate pentru a le pune în aplicare.