Maestru in hranirea cailor

Activități ale meșterilor furajeri

Maeștrii de hrană verifică hrana pentru aspectul, mirosul, compoziția și consistența și determină rațiile de hrană în funcție de cantitate și compoziție, ținând seama de obiectivele de creștere și creștere, vârsta animalelor și metodele de creștere.

Sunteți responsabil pentru achiziționarea, depozitarea, conservarea și pregătirea furajelor și pentru hrănirea și udarea corespunzătoare a animalelor, în conformitate cu reglementările de igienă. De asemenea, monitorizează instalațiile și sistemele de hrănire și controlează consumul de furaje al animalelor. Sarcinile lor includ, de asemenea, îndrumarea angajaților subordonați.
Oportunitățile de angajare pentru maeștrii furajeri pot fi găsite, de exemplu, în grădinile zoologice și în parcurile de animale, în incintele de vânat, la companiile de circ, la ferme, la organizațiile și asociațiile ecvestre mari și la fermele mari cu creșterea animalelor.


Acces

  •      De regulă, pentru accesul la locul de muncă ca maestru în hrana animalelor, este obișnuită o formare profesională finalizată ca deținător de grădină zoologică într-unul din domeniile îngrijirii animalelor din grădina zoologică, adăpostului pentru animale și îngrijirii pensionarilor sau îngrijirii animalelor de casă și de laborator.
  •      Proprietarii de cai, muncitori calificați din agricultură, în special gazde de animale cu diferite specialități în funcție de specie, pot lucra și ca stăpâni de hrană, deoarece și ei au cunoștințe și experiență în îngrijirea animalelor .
  •      În principiu, este necesară familiarizarea cu privire la diferitele obiective ale creșterii de animale și la diferitele specii de animale.