Recrutare în domeniul grădinăritului și amenajării

Pentru proiectare, de ex. de grădini și parcuri sau plantarea de peluze, copaci, legume, tufișuri, plante perene și salate, precum și ecologizarea rutelor de trafic, suntem încântați să fim contactul dvs. de încredere atunci când vine vorba de personal.

Dacă, în calitate de contractant, asfaltați cărările și pătrate, construiți scări, ridicați bariere sau garduri de zgomot și aveți nevoie de ajutoarele și angajații potriviți, utilizați pur și simplu formularul nostru de anchetă a personalului.

Avem solicitanți cărora le place să lucreze în aer liber și sunt rezistenți. Cine se ocupă cu abilitate de plante și sunt conștienți de responsabilitatea lor și în consecință, se ocupă cu grijă de pesticide și îngrășăminte

Gradina si pavaje

Dacă sunteți noul proprietar al unei case, al unui apartament cu grădină sau al unei plantații, puteți începe ușor în primul sezon. În solul negru puteți descoperi visul grădinăresc al proprietarului anterior. Multe plante sunt perene și vor înflori în fiecare an. Alte zone pot necesita săpare și revitalizare.

Solare de legume

Solariile profesionale pentru legume si flori sunt constructii special care au ca scop crearea de conditii optime de vegetatie pe tot parcursul anului, indiferent de fenomenele meteorologice de afara.Aceste constructii sunt destinate pentru cultivarea legumelor, florilor sau inmultirea plantelor.


Sere cu flori

Afacerile cu flori abia încep… să înflorească în peisajul postdecembrist. Ani de-a rândul, florile la ghiveci din comerț erau, în proporție de 99%, importate din Olanda sau Ungaria, în timp ce serele de flori aproape dispăruseră. Cu ambiție și pasiune vei putea devenii un producator foarte bun.