Ajutor stabil și mediere de mire

Recrutăm angajați pentru întreprinderi agricole private pentru lucrări de zi cu zi care se întâmplă, cum ar fi eliminarea cutiilor, hrănirea cailor, întreținerea instalației, agricultură și alte munci, inclusiv pentru extragerea fânului. În plus față de munca stabilă zilnică, eliminarea tarabelor de cai și hrănirea cailor, există deseori activități agricole, cum ar fi recoltarea sau lucrările forestiere. Practic, experiența în a face cu caii este foarte importantă și metodele de lucru independente, fiabilitatea și rezistența fizică sunt întotdeauna necesare.

Vă ajutăm să găsiți solicitanți potriviți pentru a vă îngriji animalele în turme sau în tarabe deschise. Găsim asistenți stabili, energici și responsabili, care au grijă de îngrijirea zilnică a animalelor. Cine curăță în mod sigur grajdul, decuplează padocul și hrănește și udă animalele în orice vânt și vreme.


  • Îți vom consolida echipa în timp util cu un mire și mire
  • Ei păstrează ordinea în grajduri și în instalațiile de călărie
  • Noii angajați adoră caii și le place să lucreze în natură
  • Aveți experiență în manipularea cailor și îi place
  • Îți place să lucrezi în grajdul cailor și să-l aștepți cu nerăbdare
  • Sunteți absolut de încredere, motivați și lucrați independent

Echitatie

Echitaţia este un sport regal, ce îmbină eleganţa cu adrenalina. Cu rădăcini în lifestyle-ul nobiliar, în care vânătorile de vulpi se desfăşurau pe domenii vaste, dar şi în antrenamentul cailor pentru război, călăria este mai mult decât un sport, este un mod de viaţă în sine. 

Ingrijirea calului

Îngrijirea calului este indispensabilă pentru a îi asigura calului tău o buna ijiena corporala. Astfel, poți menține calul în stare fizică și psihică bună, verificând în același timp dacă are răni sau paraziți. Îngrijirea calului trebuie sa faca parte din rutina zilnica. 

„Întreţinerea şi îngrijirea unui cal înseamnă mult mai mult decât simpla voinţa de a avea un cal sau faptul că ne place acest animal. Trebuie ceva mai mult decât atât, aceste animale nobile presupun o atenţie mai mare.

Citeste mai mult: adev.ro/pbexbhÎngrijirea calului (sau pansajul) este indispensabilă pentru a îi asigura calului tău o buna igiena corporala. Astfel, poți menține calul în stare fizică și psihică bună, verificând în același timp dacă are răni sau paraziți. Îngrijirea calului trebuie sa faca parte din rutina zilnica, fiind un pas obligatoriu atat inainte cat si dupa fiecare antrenament iar toți călăreții consideră că este o ocazie bună de a petrece timp cu calul. 


Citeste mai mult: adev.ro/pbexbh

Pe pasune

In conditii naturale si daca nu sunt deranjati, ei se deplaseaza incet la pas. In timp ce pasuneaza, caii strabat zilnic in mod normal distante de 3-10 km. Aceste deplasari sunt influentate de disponibilitatea hranei si locurilor de adapare si de distanta.