Cresterea oilor
Accentul este pus pe creșterea ovinelor în operațiuni animale și agricole, de ex. angajat în ferme de ovine sau de călătorie. Lucrează în aer liber și în toate condițiile meteorologice, adesea în zone îndepărtate.

Creșterea ovinelor în sălbăticie

Cu accent pe creșterea ovinelor, proprietarii de animale produc miel, oaie și oaie de înaltă calitate, cu livrări cât mai uniforme pe piață pe tot parcursul anului

Cresc animale de calitate pentru reproducere, țin oi pentru carne și produc lână. Aceștia îngrijesc și hrănesc oi, cresc animale tinere și îngrijesc animale bolnave, întrețin grajduri și sisteme tehnice și le mențin în stare bună.Pentru a putea lua decizii economice, înregistrează date pentru creșterea și contabilitatea fermei. Pășunatul terenurilor în reziduu, alunelor, digurilor și spațiilor verzi este un serviciu esențial în cadrul măsurilor de gestionare a peisajului și de protecție a peisajului.

Proprietarii de animale specializați în creșterea ovinelor sunt angajați în întreprinderi de animale și agricole, de ex. angajat în ferme de ovine sau de călătorie. Lucrează în aer liber și în toate condițiile meteorologice, adesea în zone îndepărtate. În timpul sezonului principal de miel, adică timp de aproximativ șase până la opt săptămâni, iar în săptămânile de iarnă, aceștia sunt în mare parte ocupați în hambar. În cazul oilor călătoare, acestea stau la diferite locuri de muncă și de obicei petrec noaptea în rulote.

Această ocupație este oferită în agricultură în următoarele domenii:
  • Creșterea oilor
  • Creșterea bovinelor
  • Creșterea porcilor
  • Creșterea păsărilor
  • Agricultura blănurilor
  • Apicultură