Contact:

JOBDA SRL

+40 767 532 223

[email protected]fachpersonal.org

Pietonal Stefan cel Mare bl. M11, Roman 611038, Romania
Companie:
Jobda SRL
Comuna Dagata, nr.80 Judet Iasi
RO 707164 Zece Prajini

poate principala: 7810 agentiilor de plasare a forței de muncă
Cod Unic de Înregistrare: 42163941 din date 28.01.2020
Identificator Unic la Nivel European (EUID) ROONRC.J22 / 220/2020
Nr. De ordine în Registrul comertului: J22 / 220 / 28.01.2020

Birou la Roman
Pietonal Ștefan cel Mare bl. M11
RO 611038 Roman

A lua legatura:
Telefon: +40 767 532 223
E-mail: [email protected]

Responsabil pentru textele editoriale, grafică, design și macheta conform § 55 Abs. 2 RStV:
Norbert Sohrweide
RO 550282 Sibiu
Tel. 0040 767 532 223

Soluționare a litigiilor
Nu suntem dispuși și nici obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unui comitet de arbitraj al consumatorilor.
Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru propriul conținut de pe aceste pagini, în conformitate cu legislația generală, în conformitate cu secțiunea 7, paragraful 1 din Legea germană Telemedia. Conform §§ 8-10 TMG, în calitate de furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile terțe transmise sau stocate sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală.

Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu dreptul general rămân neafectate. Răspunderea în această privință este posibilă numai din momentul în care devenim conștienți de o încălcare legală specifică. Imediat ce vom lua cunoștință de astfel de încălcări legale, vom elimina imediat acest conținut.

Răspundere pentru legături
Oferta noastră conține link-uri către site-uri web terțe externe asupra căror conținut nu avem nicio influență. Prin urmare, nu putem accepta nicio răspundere pentru acest conținut terț. Furnizorul respectiv operatorul paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor legate. Pagini legate au fost verificate pentru eventuale încălcări legale la momentul conectării acestora. Nu a fost găsit conținut ilegal la momentul creării linkului.

Cu toate acestea, monitorizarea permanentă a conținutului paginilor asociate nu este rezonabilă fără dovezi concrete ale unei încălcări a legii. Dacă vom lua cunoștință de încălcările legale, vom elimina imediat aceste legături.

Drepturi de autor
Conținutul și lucrările pe aceste pagini create de operatorul site-ului sunt supuse legislației germane privind drepturile de autor. Reproducerea, procesarea, distribuția și orice fel de exploatare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt permise numai în scopuri private, non-comerciale.

În ceea ce privește conținutul de pe acest site nu a fost creat de operator, se observă drepturile de autor ale terților. În special, conținutul terților este marcat ca atare. Dacă totuși ați luat cunoștință de încălcarea dreptului de autor, vă rugăm să ne anunțați în consecință. Imediat ce vom lua cunoștință de încălcările legale, vom elimina imediat acest conținut.
 .