Ajutor in recoltarea hameiului si dezvoltarea plantatiei
Căutați lucrători sezonieri? Furnizăm lucrători sezonieri companiilor care cresc în mod rapid și ușor. De asemenea, pentru membrii Asociației germane de cultivare a hameiului       

Muncitori sezonieri care cultivă hamei și muncitori recolta

Hameiul trebuie să meargă la fir - ne asigurăm că lucrarea se face cu personal foarte bine selectat din Europa de Est,

Asigurați-vă forța de muncă pentru creșterea hameiului în aprilie 2021

Cei care plantează hamei au nevoie de condiții bune de la însămânțare până la recoltare pentru a încheia un sezon bun de hamei. Lăstarii trebuie tăiați și acest lucru la aproximativ 10 cm sub suprafața solului pentru a controla numărul de lăstari. În timpul regenerării hameiului, firele de cățărare sunt întinse manual cu o înălțime de aproximativ 8 metri și atașate la firul transversal și ancorate la tamponul din pământ. Pe măsură ce noii lăstari cresc din pământ, fiecare este înfășurat în jurul firului în sensul acelor de ceasornic.

Plantele cresc acum până la 30 cm pe zi într-un timp record. De cele mai multe ori la sfârșitul lunii iunie a fiecărui an planta ajunge la vârful firului. Recolta de hamei începe apoi la sfârșitul lunii august și durează până în septembrie sau octombrie. Majoritatea etapelor de lucru sunt complet automatizate. De la dispozitivul de rupere la mașina de tăiat de pe hamei, lucrurile se mișcă rapid.

Vârfurile sunt strânse cu mâna, iar mașina de preluat hameiul separă conurile de restul plantei. Conurile sunt gătite într-un cuptor în trei etape, la 60-65 ° C, până când umiditatea este corectă. Conurile sunt apoi ventilate în camera de condiționare, astfel încât umiditatea reziduală să nu se adune în frunzele conului. După aceea, hameiul este depozitat puțin după uscare, astfel încât umiditatea reziduală să fie bine distribuită și apoi vândută fabricilor de bere din întreaga lume.

Personal din Europa


Noii angajați care sunt plasați la fermieri au în cea mai mare parte cunoștințe anterioare. De multe ori sunt în uz sezonier pentru ferme cunoscute de ani de zile. În cazul candidaților nou-recrutați, este foarte important pentru noi să ne asigurăm că nu sunt recrutați oameni care ulterior se dovedesc a fi un factor perturbator și problematic și, eventual, perturba procesul de afaceri.


Lucratori buni in recoltare


Vă rugăm să utilizați formularul nostru de contact fără caracter obligatoriu sau formularul de solicitare a personalului. Vom lua legătura cu dvs. cât mai curând posibil. Dacă acceptați oferta noastră, veți primi o scurtă cerere cu o copie a cărții dvs. de identitate și evaluarea personală a solicitantului, care este o notă de subsol în cerere.

Proces simplu si rapid


Fiecare candidat primește de la noi toate documentele necesare. Înainte de plecare, verificăm dacă certificatul de scutire este semnat și ștampilat de către birou. Dacă contractul de muncă pe durată determinată este în documente, astfel încât să nu existe probleme la frontieră. Că toată lumea a citit informațiile de sănătate și de avertizare în limba națională și confirmă cu semnătura lor