Lucrează ca student

Cât de mult doriți și puteți lucra în timpul studiilor dvs. este, desigur, diferit în mod individual și depinde și de programul individual al studiilor.

La anumiți studenți funcționează dacă lucrează mult, la alții funcționează mai puțin bine. Unii se simt confortabil cu un loc de muncă cu jumătate de normă care durează o perioadă mai lungă de timp, în timp ce alții preferă să lucreze la sarcini mai scurte. Un grup are orare care pot fi aranjate pentru a lucra în timpul săptămânii, celelalte preferă să lucreze seara, noaptea sau în weekend. La noi veți găsi locuri de muncă cu jumătate de normă în toate aceste forme!

Evenimente continue pentru consultanți


În calitate de consultant, faceți parte din Fachpersonal SRL și, desigur, ne asigurăm că vă simțiți confortabil! Veți fi în contact permanent cu consultanții șefi (LC) la Fachpersonal SRL în contextul întâlnirilor despre funcție, în afara locului de muncă, dar și la evenimente mai sociale. Organizăm în mod regulat întâlniri de consultanță și evenimente post-lucru pentru consultanții noștri, unde aveți ocazia să întâlniți alți consultanți. Vrem ca consultanții noștri să fie mulțumiți de decizia lor de a lucra pentru noi!

Poate aveți întrebări și gânduri suplimentare despre cum este să lucrați în paralel ca student. Cine este propriul angajator, cum este plătit salariul și cât puteți câștiga efectiv? Citiți mai multe despre cele mai frecvente întrebări din FAQ-ul nostru aici.