Recolta de sparanghel
În cazul în care nu va exista un val nou corona peste Germania și granițele nu vor fi închise din nou, cu siguranță vor fi suficienți lucrători la recoltare pentru noul sezon al sparanghelului.

Recoltatorul de sparanghel dorit la recoltare

Sezonul sparanghelului poate începe încă de la începutul lunii aprilie, în funcție de condițiile meteorologice. În mod tradițional, în trecut, gastronomia și zona evenimentului erau cumpărători puternici de sparanghel proaspăt recoltat. Dar alimentația este încă oprită, ceea ce va avea și un impact negativ asupra unor ferme în 2021.

Recoltare de sparanghel, recrutare transfrontalieră la momentul recoltării

În 2020, mulți lucrători la recoltare lipseau - începutul economiilor este un eveniment bucuros. Dar, în acest moment, există o serie de culturi de sparanghel aflate în strâmtorări grave - ce se întâmplă dacă muncitorii din recolta din Europa de Est nu vin în sezon pentru a lucra la câmp. Ce se întâmplă dacă lucrătorilor sezonieri experimentați care vin din străinătate de ani de zile nu li se permite trecerea frontierei din Polonia, România sau Bulgaria anul acesta.

Tulpinile de sparanghel sunt mugurii plantei

Sparanghelul este o plantă perenă. Plantele de sparanghel sunt cultivate comercial - în funcție de sol și în funcție de soi, recoltate de aproximativ 10 ani.


Din aprilie pana in sf. mai este recoltarea

Prețioasele legume sunt pe piață doar de câteva luni. Motivul timpului scurt de recoltare este protejarea plantelor de sparanghel


Vrem să vină muncitorii sezonieri

sau este nevoie de multă convingere? Un tânăr muncitor agricol din România mi-a spus recent: „Nu sunt nebun sau obosit de viață și plec în străinătate pe vremea Cornei”.Nu toată lumea poate face treaba de a culege sparanghelul. Necesită tact, experiență și, pentru noii veniți, multă practică. Recoltatorii vor contribui cu siguranță la deteriorarea calității sulițelor de sparanghel recoltate la începutul lucrărilor de teren. Dar după o fază de inducție, cu bunăvoință și angajament, recolta poate fi asigurată și cu lucrători noi.

Niciun fermier de sparanghel nu știe cum va merge sezonul 2021 - este sigur doar când sparanghelul înțelept vede lumina zilei, își schimbă culoarea și nu mai poate fi vândut ca produs de calitate.Costuri de plasare a personalului


Dacă tu, ca asociație agricolă pentru membrii tăi sau ca fermă, cauți lucrători pentru recoltare pentru sezonul de sparanghel 2021.

 • Suntem bucuroși să fim contactul dvs. competent. În aprilie 2020 am reușit să ne dovedim eficiența și, în scurt timp, am recrutat un număr mare de lucrători din România și Bulgaria pentru fermieri. De asemenea, suntem capabili să organizăm personalul din gama de trei cifre pentru compania dumneavoastră.
 • Garantăm clienților noștri 100% că nu vom percepe sau percepe taxe candidaților noștri. Organizăm o plecare ordonată din România și Bulgaria către locația fermei. Când se termină munca sezonieră, vom face desigur călătoria de întoarcere. De regulă, sosirea și plecarea autobuzului costă 120 de euro fiecare. Biletul de autobuz este plătit chiar de muncitorii recoltatori sau dedus din salariul muncitorului recoltator prin acord.
 • Costul serviciului nostru de personal este de 100 de euro de persoană.

Cu succes

Jobda SRL oferă propria rețea extinsă și cunoaște atât industria, cât și jucătorii săi. Oferim servicii pentru o recrutare de succes:

 • Căutare directă și abordare directă a candidaților
 • Anunț direct de posturi
 • Utilizați rețelele noastre pentru a găsi candidați potriviți pentru dvs.
 • Verificăm solicitanții în funcție de cerințele lor
 • Toate serviciile noastre de personal sunt gratuite pentru candidați
 • Organizați sosirea și plecarea
 • Recrutarea de echipe mari din trei cifre
 • Accesibil zilnic și duminica și de sărbătorile legale