Vizitiu

Atribuțiile soferilor de trasuri

În turism, vagoanele trase de cai sunt alternativa romantică la mașini, taxiuri, autobuze sau trenuri.
Ca un serviciu de taxi sau de transfer, ei transportă turiștii la obiective turistice sau la hotelurile lor. În excursii și excursii, care în unele zone au loc și în sania trasă de cai iarna, acestea vă aduc mai aproape de frumusețea peisajului.

De asemenea, antrenorii sunt necesari pentru paradele și sărbătorile istorice, de exemplu pentru a conduce lucruri, vagoane sutler sau vagoane de bere. Turiștii se bucură de flerul orașelor vechi istorice într-un tur într-o trăsură și multe cupluri de mirese își realizează visul unei plimbări romantice cu trăsura la biserică.

Căruțele de cai sunt, de asemenea, utilizate pentru exploatarea forestieră în zone forestiere inaccesibile sau gestionate ecologic. Iar pe unele insule din Marea Nordului care au interzis traficul auto, vagoanele preiau transportul de mărfuri și persoane.

Bineînțeles, șoferii de autocare trebuie să poată manipula bine caii, pe care în mod normal îi valorifică și se dezlipesc singuri și, de asemenea, au grijă de ei după munca lor. Își ajută pasagerii să urce și să coboare și le oferă pături și, dacă este necesar, băuturi calde în timpul sezonului rece. Desigur, trebuie să respecte regulile relevante privind siguranța, bunăstarea animalelor și reglementările privind circulația rutieră.

Sarcinile lor includ adesea întreținerea și menținerea trăsurilor curate. Acestea efectuează reparații minore, reînnoiesc vopseaua, repară tapițeria uzată, înlocuiesc piesele deteriorate. Astfel de lucrări de întreținere au loc adesea iarna.

Coacmenii lucrează, de exemplu, în companii de antrenori (salariale), pentru companii de taxiuri, birouri de turism, ferme (în special cele care păstrează caii), grajduri, fabrici de bere și companii de băuturi.

Acces:
  •      Instruirea nu este necesară. Cu toate acestea, șoferii trebuie să poată manipula caii.
  •      Experiența în conducerea vagoanelor este de obicei de dorit și adesea un curs corespunzător cu examinare ca șofer de echipă, așa cum este oferit de diferite asociații ecvestre.
  •      Bunele maniere și aspectul îngrijit sunt necesare pentru transportul de pasageri, dar mai ales pentru conducerea vagoanelor de nuntă.
  •      Șoferii de autocare își desfășoară o mare parte din activități în aer liber. Prin urmare, o constituție fizică robustă este avantajoasă.