Cresterea bovinelor
In centrul creșterii bovinelor, proprietarii de animale cresc, hrănesc, apa și îngrijesc animalele lor. Acestea mulg vacile, de obicei folosind aparate de muls sau sisteme de muls, vând laptele la lactate, uneori îl pregătesc singuri și își fabrică propriile produse.

În grajd și în pășune

Sarcini în creșterea vitelor

Cu accent pe creșterea bovinelor, proprietarii de animale cresc, hrănesc, apa și îngrijesc animalele lor. Acestea mulg vacile, de obicei folosind aparate de muls sau sisteme de muls, vând laptele la lactate, uneori îl pregătesc singuri și își fabrică propriile produse. De asemenea, curăță și întrețin grajdurile, incintele și sistemele tehnice și le întrețin. Cresc vițeii și îngrijesc animalele bolnave. Sunteți implicat în specii de animale și în gestionarea ecologică. Pentru a putea lua decizii economice, ei înregistrează date pentru creșterea și contabilitatea fermei. Într-o fermă de pășuni, sarcinile sunt extinse pentru a include gestionarea pajiștilor.
Mai presus de toate, companiile de creștere a bovinelor, creșterea animalelor sau întreprinderile agricole cu creșterea bovinelor, îngrășarea cărnii de vită sau creșterea laptelui, dar și institutele didactice, experimentale și de cercetare sau stațiile de inseminare oferă oportunități de angajare. Majoritatea proprietarilor de animale specializați în creșterea vitelor lucrează în grajduri și în aer liber pe pășuni.
Această ocupație este oferită în agricultură în următoarele domenii:
  • Creșterea bovinelor
  • Creșterea porcilor
  • Creșterea oilor
  • Creșterea păsărilor
  • Agricultura blănurilor
  • Apicultură