Fachpersonal SRL

 Mai multe despre noi si despre serviciile oferite in domeniul agriculturii

Jobda este o companie de servicii din România, cu o vastă rețea europeană

Cu serviciul nostru de personal, asigurăm existența multor fermieri din Germania, Austria și Elveția și suntem un partener puternic pentru agricultură.

Oferta noastră
este cooperarea cu fermierii pentru a opera tehnologia în zonele economice pentru a permite creșterea animalelor. să facă munca forestieră, să cultive câmpurile pentru a optimiza costurile de producție și pentru a putea obține randamente.

Fermierii din străinătate nu folosesc doar site-ul Agri-Service
pentru a vă gestiona propria afacere mai eficient. Serviciul nostru permite oamenilor din Europa de Est să câștige un venit suplimentar atractiv în agricultură. Despre noi, fermierii au muncitori în serviciul de iarnă, au grijă de spații verzi bine îngrijite sau lucrează în companii de producție agricolă ...

Valoarea adăugată companiilor nu este doar o sloganul nostru
Oferim o gamă largă de opțiuni fermierilor pentru a-și menține structurile agricole. Multe regiuni rurale sunt spații de locuit foarte atractive - Fachpersonal SRL își face partea pentru a se asigura că acest lucru nu se schimbă negativ.


Suntem partenerul potrivit pentru agricultură, silvicultură și gestionarea animalelor

Companiile care ne cunosc apreciază ajutoarele de muncă reprezentate  de Jobda SRL, care își dovedesc fiabilitatea și angajamentul față de agricultură și silvicultură. Fachpersonal SRL întărește și locațiile de afaceri.

Gama noastră de servicii este largă: veți găsi multe detalii despre personal și servicii pe site-ul nostru. Așteptăm cu nerăbdare contactul dvs.