Plasarea culegatorilor de capsuni din Europa de Est
Pentru sezonul anului 2021 ne pregatim intens pentru fermierii si firmele care sunt in cautare de personal cu experienta din tari precum Romania, Bulgaria si Polonia.

În epoca de piatră, căpșunile erau deja catalogate ca alimente delicioase.

Boabele au fost cultivate pe câmpuri în Evul Mediu. Începând cu secolul al XVIII-lea, traversarea cu căpșuna stacojie americană a dus la căpșunul de grădină mare, gustos de astăzi, cu aproximativ 1.000 de soiuri diferite. Ceea ce mulți nu știu - boabele sunt pe bună dreptate o coajă de nuci.

Agenție care rezerva muncitorii recoltelor pentru culegerea căpșunilor

Când ajutoarele au părăsit câmpul, oferim fermierilor muncitori sezonieri .Culegerea căpșunilor - Fermierii germani au observat de ani de zile că lucrătorii sezonieri polonezi își pierd interesul de a lucra în câmpurile germane. Alte țări plătesc probabil un salariu pe oră mai mare. Culegerea golirii este o treabă foarte grea și istovitoare pe care mulți oameni nici măcar nu știu când cumpără căpșuni ieftine în supermarket în timpul sezonului.

Când începe sezonul de vârf

Când vremea este frumoasă, fructele dulci se coc foarte repede, iar prețurile sunt atunci la punctul cel mai scăzut. Recolta este încă o muncă manuală foarte grea. Boabe după boabe trebuie culese manual. În zonele de creștere germane, această lucrare este realizată în principal de muncitori ai recoltelor din România, Bulgaria și Polonia. În mod tradițional, vin în sezon și recoltează căpșuni la începutul verii. Mulți fermieri sunt dependenți de lucrătorii din Europa de Est. Dacă nu vin, multe căpșuni se ofilesc pe câmpuri.

Disponibilitatea lucrătorilor spre recoltare


În primăvara anului 2020, mulți fermieri au primit multe angajamente de la lucrătorii sezonieri și agenții înainte de sezon, dar au venit doar câțiva.

Lucrătorii recoltei ar putea fi încă recrutați de pe piața internă, dar mult prea puțini. Multe hectare de pământ rămân fără a fi recoltate.

Mulți fermieri sunt îngrijorați de disponibilitatea lucrătorilor care recoltează în 2021

Cum putem ajuta. Căutăm lucrători sezonieri toamna și iarna care sunt foarte siguri că vor lucra în agricultură pentru dvs. în sezonul 2021. Mulți dintre candidați lucrează sezonier peste hotare de ani de zile și călătoresc în străinătate an după an pentru a-și suplimenta bugetul gospodăriei.
 Pentru clienții noștri relatam

Vă puteți asigura deja personalul pentru 2021 acum. Vă vom trimite documentele de înscriere de la candidați. Am prezentat compania dvs. în prealabil într-o întâlnire personală. Vă vom trimite toate datele relevante de la solicitanți, cum ar fi tel. Adresa de email. Scrisoare de intentie cu poza si acceptarea candidatului respectiv.

Serviciul de personal este complet gratuit pentru toți solicitanții. Candidații trebuie să finanțeze călătoria pe care o organizăm prin intermediul unei companii de turism din propriul buzunar, cu excepția cazului în care clientul finanțează călătoria și, în consecință, reține sau deduce costurile de călătorie din primul salariu. Desigur, ne asigurăm și că muncitorii agricoli ajung acasă în siguranță

De asemenea, suntem capabili să reunim echipe mari în zona de personal din trei cifre.

Ne permitem să taxăm 100 de euro pentru plasarea lucrătorilor recoltatori în ferme. Desigur, facturile vor fi emise numai atunci când candidații au venit să vă vadă.

Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați pentru a începe o colaborare de succes.