Cresterea porcilor
Fermierii specializați în creșterea porcilor lucrează la întreprinderi și companii de animale și agricole, de exemplu în întreprinderi de creștere a porcilor, întreprinderi de producție a purceilor sau plante de îngrășare a porcilor..

Creșterea porcilor

In ferma de porci

Sarcini în creșterea porcilor

Cu accent pe creșterea porcilor, proprietarii de animale cresc, îngrijesc și hrănesc porcii. Procesează și depozitează produsele de origine animală și le prepară. De asemenea, curăță și întrețin grajduri, incinte și sisteme tehnice și le întrețin, cresc animale tinere și îngrijesc animale bolnave. Pentru a putea lua decizii economice, ei înregistrează date pentru creșterea și contabilitatea fermei.

Fermierii specializați în creșterea porcilor lucrează la întreprinderi și companii de animale și agricole, de exemplu în întreprinderi de creștere a porcilor, întreprinderi de producție a purceilor sau plante de îngrășare a porcilor. Există oportunități de angajare în companii mari cu o industrie de prelucrare puternică, în companii de reproducere și multiplicare ridicate, în institute de predare, experimentale și de cercetare, stații de inseminare și instituții de reproducere, precum și în companii proprii. Activitățile se desfășoară exclusiv în grajduri, cu excepția scroafelor mai rare care se păstrează cu pășunat.

Această ocupație este oferită în agricultură în următoarele domenii:
  • Creșterea porcilor
  • Creșterea bovinelor
  • Creșterea oilor
  • Creșterea păsărilor
  • Agricultura blănurilor
  • Apicultură