Amplasarea personalului forestier

Proprietarii de păduri își gestionează în mare parte pădurile în mod durabil. Se fac diverse cereri. Recreația și ecologia sunt doar câteva cuvinte cheie pe care silvicultura și-a dedicat-o. Multe servicii trebuie furnizate pentru gestionarea durabilă a pădurilor. Echilibrul natural servește ca zonă de agrement, dar și ca materie primă pentru lemn și trebuie asigurat pentru generațiile viitoare.

Germania este una dintre cele mai dens împădurite țări din Europa Centrală
În număr, în jur de 11,5 milioane de hectare sunt acoperite cu pădure. Asta înseamnă că 1/3 din Germania este împădurită. Conform devizului „Protejează-te prin folosire” există un management forestier eficient și funcțional. Personalul cu experiență este desfășurat peste tot, mai ales la recoltarea lemnului.

Pentru companiile orientate către clienți, cu tradiție, care oferă o gamă largă de servicii în conservarea naturii și lucrează cu echipamente moderne, precum și angajează personal instruit pentru a furniza angrosiști și comercianți cu amănuntul sau proprietarii de păduri care doresc să își consolideze echipa, oferim sprijinul nostru cu angajații * în interiorul Europei de Est.

Pentru sarcini în munca de zi cu zi, de ex. Suntem încântați să oferim personalului nostru servicii de recoltare a lemnului și de întreținere a pădurilor - ecologizare, protecție și întreținere a pădurii. Avem angajați buni și candidați necalificați pentru însămânțare sub îndrumare profesională. Cine sunt fericiți că pot face acest lucru și vor să își demonstreze capacitatea de a lucra în echipă

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă solicitați personal de încredere, motivat, flexibil și rezistent fizic. Dacă v-am stârnit curiozitatea, ne puteți contacta în fiecare zi la numărul de telefon de mai sus sau pur și simplu folosiți formularul de solicitare a personalului.

Productia de cherestea

Cheresteaua este un material lemnos, cu fețe plane-paralele, obținut prin debitarea buștenilor, este întrebuințat în industria lemnului si constructii. 

Replantarea padurilor

Pădurile sunt esențiale în absorbția dioxidului de carbon din atmosferă, sunt o parte importantă a ciclului natural al carbonului, deci nu e niciun dubiu că plantarea unor copaci noi e benefică. 

Intretinerea padurilor

Tăierile rase sunt admise numai în arboretele de molid, pin, salcâm, plop, salcie și în zăvoaie, precum și în cazul substituirii ori refacerii unor arborete, în care nu este posibilă aplicarea altor tratamente.