Silvicultori
Mențineți și protejați arboretele forestiere, de exemplu prin tăierea ierbii și buruienilor și prin combaterea dăunătorilor. De asemenea, se ocupă de recoltarea cherestelei, de exemplu, taie copaci și depozitează lemnul.

Mutarea unui copac tânăr

Silvicultorii înființează arborete forestiere, adică câștigă semințe, lucrează solul și cresc copaci în pepiniere

pe care le plantează în solul natural după unul sau mai mulți ani. Mențineți și protejați arboretele forestiere, de exemplu prin tăierea ierbii și buruienilor și prin combaterea dăunătorilor. De asemenea, se ocupă de recoltarea cherestelei, de exemplu, taie copaci și depozitează lemnul. Ei construiesc și întrețin căi forestiere și facilități de agrement, cum ar fi locuri de joacă pentru pădure. În plus, ei efectuează lucrări de întreținere a peisajului și lucrează în îngrijirea faunei sălbatice.

Administratorii de păduri își găsesc locuri de muncă în companii forestiere, companii forestiere, pepiniere și în serviciul de dezvoltare. Cea mai mare parte a muncii lor în pădure se face în aer liber.
Antrenamentul dintr-o privire

  • Silvicultura este o ocupație recunoscută conform Legii privind formarea profesională (BBiG). El este repartizat în domeniul ocupațional al agriculturii, cu accent pe sectorul vegetal.
  • Locul de muncă mono este oferit fără specializare în funcție de subiect sau concentrare în agricultură.