Plasarea lucrătorilor de recoltare și a lucrătorilor sezonieri

Nu am plasat muncitori în întreprinderile agricole încă de la starea de urgență. Timp de mai mulți ani, ne-am adresat direct femeilor, bărbaților și cuplurilor care caută un loc de muncă în timpul sezonului de plantare și recoltare.


Angajați capabili

Pentru cel mai mare sector economic european al agriculturii, care este responsabil pentru producția primară de produse vegetale și animale pe suprafețele cultivate, oferim personal agricol adecvat.

Agricultorii din toate domeniile de specialitate au nevoie de personal agricol adecvat.Agricultura cu producția sa alimentară are nevoie de numeroși angajați pentru fabricarea materiilor prime și pentru prelucrarea ulterioară în industria alimentară, precum și pentru prelucrarea în continuare a materiilor prime.

Cultivarea plantelor cu accent pe agricultură, cultivarea legumelor sau horticultură (inclusiv cultivarea fructelor de pădure, cultivarea fructelor și cultivarea plantelor ornamentale, precum și viticultura și materiile prime regenerabile pentru generarea de bioenergie cu diferite orientări.

Plasament din România - Operați propria platformă de plasament pentru lucrători. Candidații interesați își pot oferi munca aici. De asemenea, a fost creată o nouă pagină de Facebook în limba germană, unde este ușor să contactezi candidații.