Formular pentru sezonieri in Agricultura

De asemenea, înregistrați-vă dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în altă zonă. -  Vă rugăm să utilizați formularul nostru de înregistrare 

Bună ziua, dacă doriți să vă asigurați un loc de muncă în agricultură pentru sezonul 2021 în Germania, Austria, Elveția sau Italia, avem nevoie de datele dvs. 

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt necesare pentru ca solicitarea pe care doriți să o transmiteți prin Formularul de contact să fie soluționată de Fachpersonal SRL.


Joburi pentru sezonieri

Primele locuri de muncă vor fi disponibile pentru recolta de sparanghel de la mijlocul sau sfârșitul lunii februarie, în funcție de vreme și climă. Angajatorul italian plătește cu kilogramul. Nu vom fi informați oficial despre kilogramele de salarii până la sfârșitul lunii ianuarie.

În 2020, câștigurile medii lunare nete au fost în jur de 1.800 - 1.900 de euro. Cultivarea hameiului începe de la jumătatea lunii martie până la sfârșitul lunii martie, salariul legal pe oră este de 9,50 euro, există și unii fermieri de hamei care plătesc puțin mai mult. Mulți fermieri de hamei percep 5-6 euro pe zi pentru cazare, cel puțin o masă fiind de obicei asigurată de mulți fermieri. 

Tot de la începutul lunii aprilie suntem în căutarea unor culegători de sparanghel muncitori pentru recolta de sparanghel - salariul orar legal este de 9,50 euro pe oră, există fermieri de sparanghel care plătesc și ei un pic mai mult și fermieri care plătesc cu kilogramul. Mulți fermieri de sparangheli percep 5-6 euro pentru cazare, în special o masă este oferită gratuit de mulți fermieri. 

Din aprilie până în mai căutăm muncitori sezonieri care să culeagă căpșuni în condițiile menționate mai sus, condițiile sunt cele descrise mai sus Căutăm femei, bărbați și cupluri pentru toate funcțiile enumerate. 

Vă rugăm să indicați țara (Germania, Austria, Italia sau Elveția) în care doriți să lucrați ca lucrător la recoltare. 

Vă rugăm să completați complet formularul de date, inclusiv trimiterea cărții de identitate ca fotografie. De la sfârșitul lunii ianuarie, începutul lunii februarie, vă vom contacta și vă vom întreba dacă solicitarea dvs. este încă valabilă și veți primi apoi un contract de muncă direct de la angajator. 

Vom furniza angajatorului din Germania, Austria, Elveția și Italia formularul de date completat în prealabil. Dacă sunteți îngrijorat de datele dvs., vă rugăm să nu completați formularul. 

Vă asigurăm că nu vom folosi abuziv datele dvs. Datele dvs. sunt pe mâini sigure cu noi. După ce ați început sau ați terminat lucrarea, vă vom șterge datele din sistemul nostru, cu excepția cazului în care doriți să facem lucrări de urmărire. Lucrăm absolut fără comision și nu percepem alte taxe. 

Cu toate acestea, trebuie să plătiți din buzunar călătoria către angajator. Există, de asemenea, unii angajatori care finanțează călătoria, costurile de călătorie fiind apoi deduse din salariu. Vă rugăm să faceți clic pe următorul link pentru a ajunge la formular.