Locuri de munca pentru studenti in strainatate
Suntem punctul de contact pentru angajatori și studenți care caută un loc de muncă în agricultură.

Muncă pentru studenți, absolvenți de universitate și tineri profesioniști


Suntem experții în angajarea temporară a studenților, absolvenților universitari și tinerilor profesioniști. Susținem studenții în timpul studiilor, după examenele finale și în primii câțiva ani din viața lor profesională. Acest lucru ne oferă cunoștințe unice despre grupul țintă și o rețea de contacte foarte bine dezvoltată. Accentul nostru este atât pe câștigarea de noi studenți și tineri profesioniști pentru oferta noastră, cât și pe menținerea candidaților activi. Este astfel garantată o prezentare a solicitanților potriviți pentru clienții noștri.

Clientul nostru din centru

Comunicarea cu clienții este foarte importantă pentru Fachpersonal SRL. Suntem în dialog și schimb constant cu clienții noștri. Considerăm că acest feedback reciproc este o cerință de bază pentru o bună cooperare. Aflați despre experiențele clienților și angajaților cu Fachpersonal SRL.

Pe lângă plasarea studenților în sectorul agricol ca lucrători la recoltare

Oamenii pe care îi referim clienții noștri sunt oameni tineri și energici, care sunt extrem de motivați atunci când își încep cariera. Studenții, absolvenții de universitate și tinerii profesioniști sunt foarte familiarizați cu dobândirea rapidă de noi cunoștințe. Abilitățile bune de calculatoare și multilingvismul sunt o chestiune firească pentru acest grup.